Rólunk

Tisztelt Honlap-Olvasó! 

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat. 

Cégtörténetünk:

  • 1995 - A Bedenek és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1995. évben kezdte meg működését, akkoriban 2 fővel. A tevékenységi kör túlnyomórészt MTZ traktor alkatrészek forgalmazására terjedt ki. Emellett a termékskála a mezőgazdaságban gyakrabban használt csapágyak, szimeringek illetve ékszíjak és gumiabroncsok, valamint ekealkatrészekre korlátozódott. 
  • 1999 - A vállalkozás híre kezdett egyre inkább elterjedni, így az akkor meglévő árukészlet már nem volt képes kielégíteni a folyamatosan jelentkező sokrétű vevői igényeket. Ez tette indokolttá egy nagyobb raktár szükségességét, amelyhez a Kaposváron található Kanizsai úti Avanti benzinkút mögötti helyiség kínált megfelelő lehetőséget. Itt a már meglévő árukészlet bővítése minden gond nélkül megtörténhetett, a skálán helyet kaptak az IFA alkatrészek, a különböző munkagépek - tárcsa, vetőgép, kombinátor, ásóborona - alkatrészei, hidraulika tömlők, ékszíjak. Megkezdődött az olajok és kenőanyagok forgalmazása, illetve az egyedi igényeket megrendelés után 1-2 napos átfutási idővel teljesítette a vállalkozás. Vevőink számának növekedése, és az ezzel párhuzamos készletbővülés alapvetően szükségessé tette a létszámbővítést, így a kezdő két fős kis csapat először 4 majd 5 főre bővült.
  • 2001 - A vállalkozás életében a következő lépcsőfokot a 2000. év jelentette. Ez volt az az év, amikor egyre több vevőnk jelentkezett gépvásárlási igényekkel. Az erő- és munkagépeket kezdetben - helyhiány miatt - csak megrendelésre tudtuk hozni, akkor még nem volt lehetőségünk a gépek tárolására. Ekkor érett meg a gondolat, hogy szükségünk lesz egy még nagyobb raktárra, ahol adott esetben szabadtéri géptároló kialakítására is van mód. Így 2001. évben nagy volumenű beruházásba kezdtünk, melynek eredménye egy Kaposújlakon épült kb. 500 m2 alapterületű csarnok + irodaház lett. Így már helyet kaphattak az erő- és munkagépek, elsősorban a MASSEY FERGUSON és MTZ traktorok, permetezőgépek, ekék, tárcsák, ásóboronák, kombinátorok, fűkaszák, szárzúzók, rendsodrók, pótkocsik stb. Alkatrészkínálatunkat pedig MASSEY FERGUSON, ZETOR, kombájn, OLIMAC Drago adapterekkel és alkatrészekkel bővítettük. 
  • 2011 - Újabb nagy volumenű cégterület fejlesztésbe kezdtünk: 110 m2-es raktárterület bővítést hajtottunk végre, hogy a megnövekedett alkatrész kínálatunknak helyet tudjunk biztosítani. A cégünk előtti aszfaltos részt is jelentősen kibővítettük, hogy a bemutatótér és a parkoló tér növekedjen. Továbbá kialakításra került egy fedett gépszín is, ahol a gépek az időjárási körülményektől részben védve kerülhetnek tárolásra és bemutatásra. Jelenleg az alkatrész raktárterületünk közel 600 m2, a részben fedett bemutató szabadterületünk és telephelyi belső parkolóterületünk, kb. 2000 m2. Az egyre nagyobb forgalom és feladatkör miatt a dolgozói létszámunk az indulás óta folyamatos bővülés alatt van, jelenleg 12 fő állandó kollégával látjuk el a céges feladatokat, és szolgáljuk ki kedves partnereinket.
Társaságunk Tisztelt Partnereink számára az alábbi szolgáltatásokkal áll szíves rendelkezésére:
  • A megvásárolni kívánt erőgépek és munkaeszközök finanszírozására kedvező lízing- illetve hitelkonstrukciót kínálunk, melyeket rugalmasan, a Partner számára csekély utánajárással bonyolítunk.
  • A megvásárolt erőgépek, traktorok műszaki vizsgáztatásában, forgalomba helyezésében cégünk közreműködik.
  • A szervízszolgáltatást a Massey Ferguson és az egyéb általunk forgalmazott traktorokra szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező, folyamatos szakmai képzésben részesülő szakembereink látják el, biztosítva a szervízhez szükséges anyagokat, alkatrészeket.
  • A garanciális, és garanciális időn túli alkatrészellátás az általunk forgalmazott erő és munkagépekre, és számos más típushoz is biztosított. Az alkatrész igényeket raktárkészletünkből azonnal, illetve rendelésre a lehető legrövidebb időn belül biztosítjuk.
  • Vállaljuk adott erő és munkagépek helyszíni és telephelyi javítását.

Kedves Partnereink, Vevőink között megtalálhatók mind a nagy gazdaságok, mezőgazdasági társas illetve egyéni vállalkozások, a családi gazdaságok, és nem utolsó sorban az őstermelők. 

Jövőképünket úgy formáltuk meg, hogy partnereink maximális megelégedettségére, minden fajta vevői igényt lehetőségeink és legjobb tudásunk szerint kielégítsünk, a velük kialakult kapcsolatot ápoljuk. 

A jövőben is minden Kedves Partnerünknek készséggel állunk rendelkezésére.

Bedenek József üzletvezető