Huniper vontatott permetezőgép

Vissza: Permetező

Vegyszerek és Nitrosol kijuttatására optimális, szántóföldi vontatott, precíziós permetezőgép.


Funkcionalitás, robosztus teherbírás, könnyű kezelhetőség

A tökéletesen lefogatott, 16 mm vastag, extrém teherbírású polietilén tartályhoz, ami beépített tartálymosóval rendelkezik, rendeljen akár 30 méretes szórókeretet. A 40%-al erősebb szénacél váz a sietős vonulásokat és az intenzív munkavégzést nehéz körülmények között is bírni fogja.

Válassza permetezőgépét tandem futóművel és nullázza le a taposási kárt minimális talajnyomással. Simább futás extrém terepen is, nincs sodródás csak kiegyenlített szóráskép.

Kérje permetezőgépét igény szerinti vontatási magassággal és fix vonórúddal. Nincs rángatás, nincs borulás!

Az automata szakaszolást, mennyiség szabályozást és keretbillentést vezérelje a fülkéből, bármilyen meglévő rendszerrel (John Deere, Raven, Trimble, Topcon, AgLeader) vagy válasszon GPS alapú, vezeték nélküli vezérlést akár 10″-os kijelzővel is, integrált sorvezetővel és sok más okos funkcióval. Mi a MachineryGuide-ot ajánljuk.


A permetezőgép lelke

A Huniper permetezőgép egyedülálló keret kitámasztással rendelkezik, a hosszú rugalmas kitámasztó rúdnak köszönhető a szórókeret lágy viselkedése manővereknél is. A keret felszerelhető Norac automata, ultrahangos keretszintezéssel.

A váztól teljesen független, paralelogramma emelésű szórókeret rugós biztonsági csuklóval rendelkezik, ami megvédi az erősebb behatásoktól is, illetve lecsapódás gátló rugóval látjuk el, ami egyszerűen eltávolítható.

A hidraulikus rendszerű keret emelése, nyitása és zárása a fülkéből történik.

A csapágyakon mozgó keret zsírzó pontjain egyszerűen karban tarthatja permetezőgépét, amit a gép hosszú éveken keresztül meg fog hálálni.

A szórókeret természetesen szórófej védelemmel van kialakítva, alapkivitelben műanyag szórócsövek, opcióban hosszú élettartamot biztosító rozsdamentes szórócsövek rendelhetők.


Huniperrel a vegyszerbekeverés gyerekjáték

Permetezőgépeinket Polmac professzionális vegyszerbekeverővel látjuk el, amely tökéletesen alkalmas folyékony, porított és granulátum állagú vegyszerekhez, illetve vízoldható tasakokban lévő vegyszerekhez egyaránt.

Munkavégzés alkalmával egy mozdulattal kényelmes magasságba állítható. A választó tömb segítségével két féle bekeverést is választhatunk. A vegyszerbekeverő alkalmas a vegyszeres kanna gyors elmosására is.

A permetezőgéphez 300 literes öblítővizes tartály tartozik, amivel egyszerűen átmosathatja a permetező tartályt és a vegyszerbekeverőt is, illetve még egy 15 literes kézmosó tartályt szerelünk fel a biztonságosabb munkavégzés érdekében.

A tartály feltöltése történhet a leeresztő csonkon keresztül is, ami tetszőleges csatlakozással rendelhető, a gyors és egyszerű feltöltés érdekében a tűzoltó csonkot ajánljuk. A permetezőtartály feltöltése történhet fentről is, ami könnyedén megközelíthető a lehajtható létrán keresztül.

A rendszer a membrán szivattyú gyári szelepén kívül, nyomáshatároló szeleppel is rendelkezik, ami lenullázza a túlnyomás kockázatát.

Rendelje permetezőgépét 6 dugattyús Annovi Reverberi membrán szivattyúval.


Opciók és extrák

Szeles időben is hatékonyan szeretne permetezni? Kérje permetezőgépét légzsák rendszerrel. Mivel állítható a levegő iránya, ezáltal vákumot képez a rendszer, így a fonákra való vegyszerezés megoldott és nincsen földre csapódás. Precíz és gyors munkavégzés az ültetvényeken is!

A fentieken kívül, kérheti Huniper permetezőgépét fékezett, önszabályozó légrugós futóművel a kényelem és a biztonság érdekében, egytengelyes és tandem kerékhez is, akár utólag szerelve.

A fokazatmentesen állítható nyomtáv, a közúti világítás természetesen alapfelszereltség, mint ahogy a nagy teherbírású tekerős támasztóláb és a kardántengely is.

Unja a sárgát? Válasszon, zöld, kék, piros, fehér, fekete vagy narancs színű permetlé tartályt és variálja a választható permetezőgép színekkel, amit kérhet zöld, piros, sárga, kék de akár fekete színben is.


Felszereltség

 • Tartály űrtartalom: 2000, 2500, 3000, 4000 vagy 5000 liter
 • Szórókeret méret: 15 / 18 / 18-20 / 21 / 24 / 27 / 30 méter (tartály űrtartalomtól függően)
 • Szórókeret emelés: teljesen hidraulikus, paralelogramma emelés
 • Szivattyú: Annovi Reverberi 160, 185 vagy 250 liter/perc
 • Futómű (fokozatmentesen állítható) és kerekek: egytengelyes, fékezetlen vagy fékezett és 9,5-42”, 13,6-38” vagy 15,5-38” kerekek VAGY tandem, fékezett és 8,25-20” vagy 12,5-18” kerekekkel, rendelhető önszabályozó rugózott futómű
 • Szakaszolás: kézi, elektromos vagy automata
 • Vegyszerbekeverő: Polmac 20, 35 vagy 50 literes
 • Szórócső: műanyag vagy rozsamentes
 • Szórófej: egyes vagy 3 állású (triplex), Lechler szórófejek széles választéka
 • Tartozékok: kardántengely, közúti világítás
 • Egyéb: légzsák, keretbillentés, külön nyíló szórókeret, tekerős támasztóláb, LED szórókeret megvilágítás, integrált magasnyomású tisztító pisztoly

Katalógusok:


Huniper vontatott permetező képek: